Poliţistă geloasă? O angajată a MAI, suspectată că ar fi dat cu capul de şosea o tânără, din cauza unei relaţii amoroase VIDEO

Embed:

O tânără din satul Sofia, raionul Drochia, a ajuns la spital cu comoţie cerebrală după ce, spune ea, a fost bătută cu bestialitate de o poliţistă şi de rudele acesteia. Familia tinerei a depus plângere la Procuratură, iar Inspectoratul de poliţie din Drochia a iniţiat o anchetă internă.

Victima, care are 18 ani, spune că poliţista o bănuieşte că ar avea o relaţie amoroasă cu soţul ei. Tânăra povesteşte că atacul s-a produs duminică seara, când era la un bar cu nişte prieteni.

"Sora poliţistei m-a scos afară din bar, m-a luat la întuneric de păr şi acolo era şi doamna poliţistă, m-au luat la bătaie cu pumnii. M-au dus la o fântână, am pierdut cunoştinţa, la fântână nu ştiu cum am ajuns… apoi m-au luat iar la bătaie şi m-au dat cu capul de şosea", a relatat Olga Edu.

Poliţista, care în acel moment era în afara orelor de serviciu, recunoaşte că între tânără şi rudele ei a existat un conflict, dar spune că nu ea a provocat scandalul. "Eu nici nu eram acolo când s-a început conflictul. Când am văzut conflictul, am încercat să le despart şi am luat-o pe domnişoara Olga şi am dus-o la fântână", a declarat Olesea Glavan, angajată a Inspectoratului de Poliţie din Drochia.

Martorii au, însă, o altă variantă. "Am văzut cum poliţista a apucat-o de păr pe Olga şi a lovit-o cu capul de şosea", a povestit o tânără.

Imediat după aceea, părinţii fetei au vrut să depună plângere la poliţie. După ce ar fi stat câteva ore pe la uşile Inspectoratului din Drochia, unul dintre agenţi i-ar fi sfătuit să plece acasă.

"Poliţiştii... noi vedem că ei încearcă să ascundă, să-şi apere colega", a spus mama victimei, Tatiana Edu.

În cele din urmă, părinţii victimei au cerut ajutorul Procuraturii. Între timp şi poliţia a început să cerceteze cazul şi a deschis o anchetă internă.

"Eu îmi cer scuze de la cetăţean, dacă se dovedeşte că e vina angajatului din poliţie, că nu a putu nimeri la un poliţist în incinta Inspectoratului, vom lua măsuri. Cu toată responsabilitatea declar că nu a fost nicio intenţie de a muşamaliza cazul dat", a afirmat şeful adjunct al Inspectoratului de Poliţie din Drochia, Marin Novac.

Victima, internată cu comoţie cerebrală, va mai sta în spital cel puţin patru zile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu