Politicienii despre vacanţa deputaţilor: Palihovici - "Nu e vacanţă", Ţurcan - "E o vacanţă camuflată"

Embed:

"Deputaţii nu pleacă în vacanţă. Cel puţin nu e o vacanţă deplină". Declaraţia a fost făcută de vicepreşedintele Parlamentului, Liliana Palihovici la emisiunea FABRIKA de la Publika TV.

Liliana Palihovici afirmă că deputaţii vor continua să lucreze la diverse proiecte, vor avea întâlniri cu cetăţenii că "tot sunt în prag de sărbători, dar şi în campanie electorală".

Vicepreşedintele Parlamentului mai declară că s-a luat o pauză de doar câteva zile, amintind că anul trecut a existat o fracţiune parlamentară "care a avut o vacanţă de 6 luni de zile şi a primit şi salarii pentru asta".

În acelaşi timp, deputat PL, Ana Guţu, declară că "aşa-zisa vacanţă" nu este binevenită. "Avem de adoptat mii de pagini. E foarte mult de lucru", adaugă aceasta. Ana Guţu are şi o explicaţie pentru această vacanţă. Ea afirmă că acesta este în "spiritul nostru balcanic de-a sărbători".

Şi preşedintele Partidul "Moldova Unită", Vladimir Ţurcan, e de părere că din punct de vedere juridic, deputaţii nu vor fi în vacanţă. Însă, tot Ţurcanu declară că personal pentru el, aceasta este o "vacanţă camuflată" şi de care e sigur c[ vor mai exista pâna la încheierea sesiunii primăvară-vară.

Amintim că şeful Legislativului, Marian Lupu, a anunţat astăzi, 21 aprilie, la încheierea şedinţei Parlamentului că următoarea şedinţă a Parlamentului va avea loc la 12 mai.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu