Politicienii cred în apa sfinţită. Ce spun Filat, Lupu, Voronin şi Diacov despre agheasmă VIDEO

Embed:

Cred în puterea miraculoasă a apei sfinţite şi spun că merg, în fiecare an, de Bobotează, la biserică, pentru a lua agheasmă. Este vorba despre politicieni moldoveni, care spun că au deprins de la părinţi să folosească apa sfinţită.

Premierul Vlad Filat a spus că s-a scăldat, şi el, în apă rece de Bobotează, însă a făcut-o de nevoie.

„De bună voie nu, nu m-am scăldat în ape îngheţate, dar de câteva ori am fost nevoit să o fac. Eu cred că astăzi este o zi în care să avem atingere apa sfinţită de noi. Merg spre casă şi acolo cu certitudine o am pregătită”, a relatat şeful Executivului.

Şi preşedintele interimar, la fel ca şi liderul comuniştilor, crede în puterea apei sfinţite.

"Agheasma, cu îndemnurile mamei mele, a soţiei, o fac periodic, fiindcă e o încredere că ajută şi într-adevăr am această senzaţie", a declarat Marian Lupu.

"Trebuie să ne facem mai buni, mai blajini, mai, mai, mai din toate punctele de vedere. Eu aşa apreciez. Ştiţi ce încredere au cetăţenii noştri în apa sfântă? Aici nici nu se discută", a menţionat Vladimir Voronin.

Deşi astăzi nu a fost la biserică să ia apă sfinţită, Dumitru Diacov spune că şi el crede în puterea acesteia.

"Eu cred în ceea ce ni s-a spus în copilărie, că îţi iartă păcatele, te ajută să te cureţi să te speli. Eu cred că este o tradiţie bună chiar dacă omul nu prea are păcate. Această credinţă va fi mai aproape de cel de sus", a precizat Diacov.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu