POLITICA AFECTEAZĂ FOTBALUL. Meciul Vorskla Poltava-Arsenal Londra se va juca la Kiev

Embed:

Meciul de fotbal dintre Vorskla Poltava și Arsenal Londra din cadrul Ligii Europei nu se va mai desfășura pe terenul clubului ucrainean, ci în capitala țării, la Kiev. UEFA a luat această decizie ca urmare a introducerii legii marțiale în cele câteva regiuni ale Ucrainei limitrofe Federației Ruse și părții transnistrene a Republicii Moldova.

Forul fotbalistic european va monitoriza starea securității în Ucraina, până a decide dacă va schimba și locația altor partide.

Trei nave militare ucrainene au fost atacate acum câteva zile în strâmtoarea Kerci de câteva nave ale Federației Ruse și, ca urmare a celor întâmplate, în Ucraina a fost instituită legea marțială.

Președintele țării vecine, Petro Poroșenko, a explicat această decizie prin ameninţarea extrem de mare a unei ofensive terestre rusești, Federația Rusă concentrând forțe importante la frontiera cu Ucraina.

Meciul dintre Vorskla Poltava și Arsenal Londra se va juca pe 29 noiembrie, cu începere de la ora 19:55.

Alte partide cu grad sporit de interes se vor disputa la Sankt Petersburg și Londra, unde Zenit va întâlni FC Copenhaga de la ora 19:55, iar Chelsea își va măsura forțele cu PAOK Salonik de la 22:00.

Ambele dispute vor fi televizate în direct de CANAL 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu