Poliția vânează turiștii dacă nu își cumpără vinietă din vamă. AMENDA URIAȘĂ primită de un șofer

Un șofer din Chișinău a fost amendat de către poliție la mai puțin de jumătate de oră după ce a intrat în țară, pentru că a circulat cu o mașină fără să le poată dovedi polițiștilor că a plătit taxa de drum, pentru cei care conduc mașini neînmatriculate în Republica Moldova. Incidentul s-a întâmplat zilele trecute pe șoseaua M1, Chisinău - Leușeni. 

Șoferul ne-a trimis un mesaj la redacție prin care ne-a arătat atât procesul verbal de contravenție, în valoare de 2250 de lei, cât și dovada plății taxei de drum, efectuată la jumătate de oră după ce a ajuns la destinație. 

Șoferul s-a plâns pe faptul că poliția nici nu a vrut să audă că acesta ar fi intrat în țară doar cu jumătate de oră înainte de a fi oprit, dar și că potrivit unei reglementări din 2017 șoferii nu mai sunt obligați să achite taxa de drum în punctul vamal, iar acest lucru se poate face la orice bancă sau automat de plată. 

 Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu