Poliţia italiană a anihilat o grupare mafiotă din Sicilia care pusese la punct o schemă de fraudare a firmelor de asigurări

Embed:

Poliţia italiană a anihilat o grupare mafiotă din Sicilia care pusese la punct o schemă de fraudare a firmelor de asigurări. Concret, infractorii mutilau oameni ai străzii sau dependenţi de droguri care declarau apoi că fuseseră victime ale unor accidente de circulaţie.     

Răniţii primeau o mică parte din suma plătită de firmele de asigurări. 11 suspecţi au fost reţinuţi până acum în acest caz. Printre ei se numără şi o asistentă medicală care obţinea analgezice pentru victime.

Potrivit poliţiei, infractorii acţionau în zona gărilor. Victimele erau lovite cu greutăţi metalice peste mâini sau picioare. Mulţi dintre răniţi au rămas infirmi pe viaţă şi au nevoie de cârje ca să se deplaseze. Pierderile companiilor de asigurări sunt de ordinul sutelor de mii de euro.

Ancheta a fost declanşată anul trecut după ce un imigrant tunisian a murit în urma rănilor provocate de mafioţi. Iniţial, s-a crezut că acesta fusese victima unui accident auto, dar autopsia a stabilit că rănile fusese provocate prin strivirea membrelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu