Poliţia face PRECIZĂRI privind VITEZOMANA care conducea HAOTIC prin Capitală şi transmitea TOTUL live. Cine era de fapt la volan

Poliţia a făcut precizări privind imaginile video din cadrul unei intervenții live pe o rețea de socializare, în care un conducător auto încalcă grav regulile de circulaţie şi pune în pericol viața și sănătatea persoanală, dar şi a altor participanți la trafic.

Potrivit reprezentanţilor INP, şoferiţele care se aflau la volan în cele două cazuri sunt diferite. 

În cazul imaginilor apărute pe Facebook pe 13 aprilie, la volanul maşinii se afla o tânără, în vârsta de 22 de ani. Aceasta și-a recunoscut vina. 

Şoferiţa a fost sancţionată cu o amendă de 900 de lei și 3 puncte de penalizare. Totodată, pentru alte două încălcări din luna noiembrie 2018, tânăra amendată cu 1.350 de lei și 6 puncte de penalizare.

Cât priveşte cazul din 9 aprilie, în care o şoferiță din Capitală conducea cu viteză excesivă un BMW, poliţia vine cu următoarele precizări.

Oamenii legii susţin că au identificat automobilul pe care aceasta l-a condus miercuri. Maşina a fost găsită abandonată în sectorul Botanica al Capitalei, iar proprietarul este un locuitor al Capitalei. El le-a spus poliţiştilor că a dat automobilul unei tinere în vârstă de 26 de ani, căreia i-a pierdut urma. La moment aceasta se eschivează de Poliție.

Poliţia întreprind acțiuni de localizare a tinerei și acumulează probe pentru demonstrarea vinovăției pentru a fi sancţionată conform legii în vigoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu