Poliţia: Explozia de la magazinul din Chişinău, PROVOCATĂ INTENŢIONAT. Motivul pentru care A FOST ARUNCATĂ GRENADA

Embed:

Explozia de la magazinul alimentar din Chişinău a fost provocată intenţionat. Este una dintre versiunile Inspectoratului General al Poliţiei, care susţine că unul dintre bărbaţii morţi în urma deflagraţiei ar fi aruncat intenţionat explozibilul fiind afectat de problemele din familie.

"- Care este versiunea de bază? Bărbatul a aruncat intenţionat acest obiect?
- Noi examinăm mai multe versiuni, inclusiv faptul că decedatul persoana, care a declanşat această explozie, avea probleme de familie, se afla într-o stare de stres, întrebuinţa băuturi alcoolice", a declarat Alexandru Pânzari, şef al IGP.

Deflagraţia a luat viaţa a doi bărbaţi şi a rănit uşor pe altul. Aceasta s-a produs, în prima jumătate a zilei de marţi, în timp ce bărbatul din vina, căruia s-ar fi produs nenorocirea ieşea din magazin cu ţigări pe care a refuzat să le plătească. Un alt bărbat, care se deplasa în preajmă a fost ucis de suflul exploziei. Poliţiştii presupun că acesta este un om al străzii cu vârsta de până la 55 de ani. Forţele de ordine solicită ajutorul cetăţenilor pentru a-l identifica. În momentul tragediei, victima era îmbrăcată în blugi şi geacă de culoarea neagră. El are 1 metru 56 cm înălţime şi pe umărul drept o cicatrice.

Citeşte şi: Bărbatul decedat în urma exploziei, neidentificat. Poliția solicită ajutor (IMAGINI ȘOCANTE)

Totodată, oamenii legii presupun că deflagraţia ar fi fost provocată de o grenadă militară model F1.

Momentul deflagraţiei a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în alimentară.

Potrivit poliţiei, un bărbat, care este una dintre victime, i-a cerut vânzătoarei să-i dea pe gratis 10 pachete de ţigări, iar la ieşirea din magazin din geanta lui ar fi căzut o grenadă care a explodat.

În urma acestei nenorociri, IGP va lansa o noi operaţiuni şi controale în ţară pentru a identifica persoanele care păstrează ilegal arme în locuinţe.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu