Poliţia din România, în alertă după UN NOU ATAC LA METROU! O femeie a fost amenințată cu moartea

Embed:

Poliţia din România e în alertă după două noi incidente petrecute la metrou. O femeie a sesizat autorităţile după ce a fost ameninţată la staţia de metrou Unirii. Un alt incident s-ar fi petrecut la staţia Pipera, iar sesizarea a fost trimisă pe adresa de mail a Poliţiei Metrou.

Suspecta a fost identificată de poliţişti pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere de la metrou. Ea ar fi ameninţat-o pe o femeie căreia i-a spus "nu scapi de mine".

Poliţia Metrou a mai primit o sesizare pe mailul instituţiei cu privire la un incident similar. Oamenii legii verifică acum dacă e vorba de aceeaşi agresoare.

Acum 3 zile o tânără a murit la metroul bucureştean după ce a fost împinsă pe şine de o femeie. Agresoarea a mai încercat să ucidă o altă femeie în acelaşi mod. Autorităţile române atrag atenţia pasagerilor metroului bucureştean să manifeste prudenţă şi să urmeze indicaţiile poliţiştilor.

Din cauza panicii instalate la metrou, pasagerii aşteaptă trenurile rezemaţi de peretele staţiilor, după cum se vede într-o imagine trimisă de un telespectator unui post de televiziune din România.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu