Poliţia din New York are un mesaj pentru utilizatorii Apple

Lansarea celei mai noi versiuni a sistemului de operare iOS de la Apple a atras atenţia tuturor fanilor iPhone şi iPad, dar nu numai, scrie gandul.info.

Imediat după ce iOS 7 a fost disponibil spre descărcare pe terminale, poliţia din New York a emis un comunicat oficial destinat utilizatorilor produselor Apple. Documentul conţinea câteva informaţii esenţiale, utile în cazul în care telefonul cu noul sistem de operare este furat.

Postat pe reţelele de socializare, comunicatul a devenit viral în scurt timp, mulţi întrebându-se, însă, dacă nu cumva este vorba despre o farsă sau dacă Poliţia nu face reclamă mascată pentru Apple.

Apple a lansat noul iOS 7 pe 18 septembrie. Potrivit primelor recenzii, platforma nu aduce schimbări majore în ceea ce priveşte experienţa de utilizare, însă interfaţa este complet redesenată.

David Pogue, editorul pe tehnologie al "New York Times", a arătat că lipsa "fanteziilor" grafice face noul iOS 7 "utilitarist". Ceea ce este bine, e faptul că găseşti uşor orice funcţie sau buton doreşti, dar rău pentru că poate arăta puţin plictisitor.

Pe de altă parte, Walt Mossberg, editorialistul pe tehnologie de la "Wall Street Journal", a explicat că iOS 7 vine cu noi funcţii şi o interfaţă care reprezintă cea mai importantă revizie a sistemului de operare Apple de la lansarea acestuia în 2007.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu