Poliția de Frontieră dezminte informaţiile privind blocarea unor autocare cu cetățeni români la graniţă

Poliția de Frontieră dezminte informația falsă apărută în spațiul public cu referire la așa-zisa blocare a unor autocare la graniţă.

"Poliția de Frontieră califică informaţia despre faptul că polițiștii de frontieră moldoveni ar bloca accesul unor autocare cu cetățeni români la intrarea în Republica Moldova difuzată de unele mijloace mass-media, drept informaţie complet falsă și neverificată, care induce în eroare opinia publică", se menţionează într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră.

Totodată, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră amintesc că, ieri, au venit cu recomandări pentru persoanele care urmau să participe astăzi în Chișinău, la Marșul Centenarului, în vederea facilitării trecerii frontierei de stat și accelerării procedurii de control în special a grupurilor sosite cu autocarele sau cu microbuzele. Astfel, până la această oră trecerea frontierei se desfăşoară în condiții normale și operativ.

Poliția de Frontieră îndeamnă la verificarea informațiilor vehiculate în spațiul public și solicită ca instituția să nu fie atrasă în campanii de manipulare și difuzare de informații false.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu