Poliția cheamă la calm și îndeamnă cetățenii să nu să se lase provocați (VIDEO)

Securitatea și liniștea cetățenilor va fi asigurată de polițiști 24 din 24 de ore. Poliția îndeamnă cetățenii să nu să se lase provocați și să respecte acțiunile forțelor polițienești și carabinierilor care își vor desfășura activitatea. Declarația a fost făcută de șeful IGP, Alexandru Pînzari.

"Politia va fi la datorie 24 din 24 de ore, noi vom organiza toate măsurile pentru a stabili securitatea și ordinea publică. În legătură cu aceasta chem toți cetățenii să își păstreze ca calmul și ordinea de drept deoarece pentru noi siguranța este o prioritate.

Există multe speculații, vă rog dragi cetățeni nu vă da-ți provocați și conduceți-vă de prevederile legale și constituționale. 

Poliția și colegii mei carabinieri, au întărit paza din preajma edificiilor statale de importanță majoră și strategică, iar în caz de va fi organizate acțiuni de protest, la fel vom veni cu suficiente forțe pentru a păstra liniștea și siguranța în țara noastră.

Instituțiile care le conducem sunt apolitice și ați fost martori că în ultima perioadă nu am făcut politică, dar am servit legii și cetățenilor Republicii Moldova.

Vreau să vă spun că au fost întărite posturile în preajma clădirilor diplomatice, pentru siguranța diplomaților.

La final vreau să vă declar următoarele: Rugăm să nu fie politizate acțiunile forțelor polițienești și carabinierilor care își vor desfășura activitatea pentru a apăra securitatea și ordinea publică".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu