Poliția cere ajutorul cetățenilor! Dacă îl recunoști pe acest tânăr, anunţă oamenii legii (FOTO)

Un locuitor al raionului Criuleni a alertat angajaţii Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, comunicând că i-ar fi fost sustras portmoneul cu bani din buzunar, în timp ce se deplasa cu troleibuzul de pe ruta 24.

Potrivit lui, în portmoneu se aflau bani în sumă de 1.500 euro. Astfel, poliția a iniţiat investigaţii, pentru a identifica şi reţine făptaşul. Conform informaţiilor constatate, autorul infracţiunii ar fi individul ce apare în imagini.

Respectiv, pentru a stabili cu exactitate toate circumstanţele comiterii furtului, poliţiştii solicită ajutorul persoanelor care l-au recunoscut. Informaţiile pot fi comunicate la numerele de contact: 0 791 92 564 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Totodată a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru pungăşie, care prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 ani până la 7 ani.

Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor, să-şi asigure corespunzător integritatea bunurilor personale în timpul deplasării cu transportul public urban.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu