Poliţia Capitalei a deschis un proces penal în urma incidentului cu bătăuşul din Platforma DA (VIDEO)

Embed:

Poliţia Capitalei a deschis un proces penal în urma incidentului de săptămâna trecută, când administratorul unui bar din Capitală a fost luat la bătaie de unii lideri ai Platformei "Demnitate şi Adevăr". Scandalul a început după ce activiştii platformei ar fi refuzat să plătească pentru băutura consumată.

Totul s-a întâmplat după protestele de duminica trecută, însă imaginele au fost făcute publice abia sâmbătă.

Bătaie la bar: Ce fac unii FRUNTAŞI din PLATFORMA "DA" când NU protestează (VIDEO)

Printre bătăuşi se numără mai mulţi membri ai Platformei DA, care, potrivit administraţiei localului, s-ar fi arătat deranjaţi de faptul că urmau să plătească 1300 de lei pentru băutura consumată.

Deşi în urma îmbrâncelilor nimeni nu a fost rănit, poliţia urmează să audieze toate persoanele implicate în acest incident.

"Cazul a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliţie al sectorului Centru. A fost deschis un proces penal în urma căruia se stabilesc toate circumstanţele incidentului care a avut loc în acest local", a declarat ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

În imaginile publicate pe internet apare şi generalul Anton Gămurari. Contactat de postul nostru de televiziune, el a recunoscut că a fost în barul cu pricina şi a consumat alcool, dar spune că nu a fost implicat în acest scandal.

Nu este prima dată când reprezentanţii Platformei DA dau dovadă de un comportament agresiv. Pe Internet a apărut şi un filmuleţ în care mai mulţi oameni violenţi, care au participat la protestele de la Parlament, par a fi foarte apropiaţi de organizatorii manifestaţiilor.

Printre aceştia este un bărbat care apare la protestele Platformei DA în primele rânduri, alături de unii lideri ai mişcării. El a fost filmat în timp ce încerca cu orice preţ să treacă de cordonul poliţiştilor, pentru a intra în Parlament.

Iar acest tânăr, care îndeamnă mulţimea să rupă cordonul poliţiştilor, apare în mai multe fotografii alături de liderul formaţiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi.

Aceste imagini îi contrazic pe unii protestatari care susţin că sunt paşnici.

"Cetaţenii au avut un comportamet foarte calm si civilizat", a spus reprezentantul Platformei DA, Chiril Moţpan.

Prejudiciul cauzat în urma dezordinilor de la Parlament din 20 ianuarie este de peste un milion de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu