Poliţia a prins pe şoferul care a luat pasageri la grămadă în maxi-taxiul de pe linia 185 din Capitală. Ce amendă a primit

 

Şoferul unui microbuz de pe linia 185 a fost sancţionat, după ce o poză cu maşina sa ticsită cu pasageri a apărut pe facebook. Oamenii legii s-au autosesizat în acest caz şi l-au identificat pe şofer. Bărbatul a primit o amendă de 750 de lei şi trei puncte de penalizare.

Potrivit oamenilor legii şoferul şi-a recunoscut vina că transporta mai mulţi pasageri decât era prevăzut în caracteristica tehnică a autovehiculului. Mai mult din imagine se observă că în microbuzul supraîncărcat se aflau şi copii. Administratorul rutei de microbuz de pe numărul 185 ne-a declarat că şoferul vinovat ar putea fi mustrat sau chiar concediat.

"Din momentul ce noi vom primi informaţia despre încălcare noi vom examina şi vom aplica o sancţiune disciplinară", Oleg Alexa, administrator linia de microbuz 185.

CITEŞTE ŞI: Ca într-o cutie de chibrituri. Cum sunt transportați oamenii care circulă cu maxi-taxiul de pe linia 185 din Capitală (FOTO)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu