Poliţia a iniţiat dosar penal în cazul femeii, care ar fi fost ucisă de propriul fiu pe teritoriul mănăstirii Saharna

Poliţia a iniţiat un dosar penal în cazul femeii, de 61 de ani, din Chişinău, care ar fi fost ucisă, acum două zile, de propriul fiu pe teritoriul mănăstirii Saharna. Între timp, suspectul, de 28 de ani, este internat la Spitalul de Psihiatrie din oraşul Orhei. Oamenii legii, încă nu au confirmarea că acesta se afla la evidenţa medicilor psihiatri, dar cert este că tânărul va fi supus unei expertize psihiatrice. 

"Pe cazul dat a fost pornit dosar penal în baza articolului 145, omorul. La moment, suspectul este internat în Spitalul de Psihiatrie din Orhei şi urmează a fi supus expertizei judiciare - psihiatrice", a spus IRINA BURDUJAN, ofiţer de presă al IP Rezina.

Totodată, forţele de ordine aşteaptă rezultatele expertizei medicale, care vor arată circumstanţele exacte în care victima şi-a pierdut viaţa. Crima a fost comisă vinerea trecută la "Izvorul Minunilor" de pe teritoriul lăcaşului de cult. Cei doi au asistat la slujbă, apoi au plecat să se scalde în apele izvorului, care se consideră că are puteri miraculoase.

La scurt timp, corpul neînsufleţit al femeii a fost descoperit de către o enoriaşă, care a anunţat forţele de ordine. Fiul acesteia a fugit cu un taxi de la faţa locului. Taximetristul, însă a oprit în apropierea Orhei din cauza comportamentului neadecvat al suspectului. Iar ultimul a fost transportat ulterior la Spitalul de Psihiatrie din Orhei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu