Poleiul a transformat trotuarele în patinoare. Circa 90 de oameni au fost internaţi

(UPDATE 19:00) Aproape 90 de oameni au ajuns la medic, din cauza poleiului, care a transformat trotuarele în patinoare. La Spitalul de Urgenţă din Capitală, numărul pacienţilor este în continuă creştere.

(UPDATE 16:11) Circa 50 de oameni au ajuns pe mâna medicilor din cauza poleiului care a transformat trotuarele în patinoare.

(14:10) Aproape 40 de oameni au ajuns pe mâna medicilor din cauza poleiului care a transformat trotuarele în patinoare. Aceştia au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Capitală cu traumatisme.

Se pare că vremea ne-a pregătit mai multe suprize pentru această săptămână. De dimineaţă a fost polei care se mai menţine şi la această oră pe unele porţiuni de drum. Totodată, în aproape toată ţara plouă.

Menţionăm că săptămâna a început cu nervi pentru mulţi locuitori ai Capitalei. Din cauza gheţii din curţi, mulţi dintre ei nu au reuşit să-şi pornească automobilele. Iar transportul public circulă cu dificultate. Şi trotuarele s-au transformat în capcane care pot trimite pe cei neatenţi la spital. Iar meteorologii avertizează că că această strae a vremii va mai dura cel puţin două zile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu