Poleiul a LUAT VIEȚI. Doi morți și zece de oameni în stare gravă după un ACCIDENT cu implicarea a peste 100 de mașini în China

Cel puțin două persoane și-au pierdut viața și peste 50 de persoane au fost rănite, în acest weekend, într-un carambol în care au fost implicate peste 100 de vehicule, în China, potrivit CNN. 

Zece dintre persoanele rănite se află în stare critică. Coliziunea a avut loc pe autostrăzile Sinan-Jianhe și Jiangkou-Weng’an, în provincia Guizhou din sud-vestul țării, pe fondul unei scăderi a temperaturii, în timpul ploilor căzute în regiune, formându-se polei.

De altfel, o mare parte din China a fost afectată de ninsori și polei, în ultimele zile, cu temperaturi care s-au aflat la limita înghețului în Guizhou.

Administrația Meteorologică din China chiar emisese un cod galben de polei pe drumurile unde au avut loc coliziunile.

Autoritățile chineze investighează acum evenimentul rutier, pentru a afla cauza exactă a carambolului. Anul trecut, în noiembrie, șoferul unui camion a pierdut controlul volanului, pe o autostradaă din China, intrând în maşinile care stăteau la rând în faţa unui punct de taxare în apropierea capitalei provinciei, Lanzhou.

14 persoane au murit și 27 au fost rănite, atunci, fiind implicate zeci de mașini. 

Pe aceeaşi temă