Podele 3D şi căzi cu panou digital. AFLĂ ce inovaţii aduce expoziţia "Das interior show" din acest an (VIDEO)

Embed:

Producătorii de mobilă şi designerii profesionişti au încercat, astăzi, să-i impresioneze pe vizitatorii expoziţiei "Das interior show". Ei au propus colecţii unice, utilate cu tehnologii digitale şi chiar podele 3D. Evenimentul se va desfăşura până sâmbătă, la Moldexpo.

Potrivit organizatorilor, la expoziţia din acest an participă aproximativ 30 de companii. Acestea expun, în pavilionul central de la Moldexpo, industria de mobilă, dar şi soluţii pentru designul interior şi exterior. Fiecare companie prezintă un decor individual, creat de către un designer profesionist.

Vizitatorii vor putea opta pentru cel mai frumos şi mai original stand, care va fi premiat, în cadrul unui concurs. Ofertele companiilor sunt exclusiviste: dormitoare de lux, băi moderne, podele 3D şi alte soluţii pentru locuinţe. Preţurile sunt însă doar pe măsura celora care au venituri mai mari decât media pe economie.

Companiile de mobilă au prezentat colecţii, care lipsesc în magazinele firmei, iar preţurile depăşesc 100 de mii de lei.

"În cadrul expoziţiei, prezentăm o colecţie nouă de mobilă". MUSCĂ 05:00-05:13 "Pentru prima dată a fost prezentată la expoziţia internaţională de mobilă din Milano. Este din lemn masiv, cu finisaj absolut nou, se numeşte capricio oro", a declarat mananagerul unei companii, Olesea Graneţchi.

Pentru cei care sunt în căutarea mobilei de bucătărie, companiile propun colecţii utilate cu tehnologii digitale. O asemenea bucătărie costă până la 40 de mii de euro, aproape cât un apartament cu două camere în Capitală.

"Bucătăria aceasta este în stil modern şi compania pe care noi o reprezentăm germană, anume care produce acest tip de bucătării are stilul de a fi o bucătărie oficiu, adică toată tehnica este ascunsă, nu este vizibilă", a declarat managerul Natalia Antoniu.

Pentru clienţii mai răsfăţaţi, unele întreprinderi au pregătit podele 3D. Acestea creează senzaţia mersului pe iarbă sau de-asupra oceanului.

"În componenţa lor se foloseşte podea turnată din smoală epoxidică. Este un proces de lungă durată. Preţul începe de la 120 de euro şi poate să ajungă şi la un milion", a explicat managerul de proiect Ştefan Isacenco.

La expoziţie puteţi cumpăra, cu 30 de mii de lei, o cadă cu panou digital, cu ajutorul căruia poate fi asigurată legătura telefonică.

"Această cadă este dotată cu sisteme de hidro şi aero masaj, pentru a trata probleme terapeutice sau, pur şi simplu, în scopul relaxării. La fel, mai are sistemul de cromoterapie", a spus managerul unei companii.


Expoziţia "Das interior show" se desfăşoară al doilea an consecutiv.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu