PLOILE TREC, NĂMOLUL RĂMÂNE. Mai multe străzi din Capitală, ÎNGHIŢITE de noroi (VIDEO)

Embed:
Mai multe străzi din Capitală rămân înnămolite după ploile puternice de săptămâna trecută. Cea mai gravă situaţie este în sectorul Buiucani, unde bordurile sunt pline de mizerie. După ce problema a fost discutată la şedinţa municipală, muncitorii de la Exdrupo s-au apucat de lucru pe strada Calea Ieşilor.

Muncitorii au intervenit zilele trecute şi pe strada Călăraşi.

"Practic cât ţine bordura în anumite locuri era înnămolit tot, nu era acces către casele mai din capătul străzii", a spus Adrian Bodurescu, şefului Direcţiei Transport a Primăriei.

Primarul interimar al Capitalei le-a cerut pretorilor să inspecteze situaţia pe drumurile din sectoare.

"Stimaţi dommni şi doamne pretori, eu v-am rugat mai puţin prin birouri şi să inspectaţi. Să se găseasă nămol de 20-30 de centimetri şi blocată strada din cauza glodului este în primul rând responsabilitatea preturii Buiucani", a spus Ruslan Codreanu, primar interimar.

Locuitorii Capitalei recunosc că noroiul le face viaţă grea.

"Ştiu că porţiunea acesta este cel mai mult inundată, se formeaza şi ambuteiaje, oricum este şi această murdărie pe care trebuie să o ocoleşti în stradă", a spus o femeie.

"Îşi fac meseria cum pot, dar cu utilaje de prin anii 60, ce calitate mai dorim de la dânşii, dar mâ rog cât de cât e curat oraşul", a spus un bărbat. 

După ploile torenţiale de săptămâna trecută, Exdrupo a adunat peste 370 de tone de nămol și pietriș.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu