PLOILE pun stăpânire pe Moldova. Ce temperaturi ne aşteaptă în următoarele zile

Embed:

Mâine cerul va fi variabil, iar izolat vor cădea ploi slabe. La Briceni și Soroca sunt prognozate 14 grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se așteaptă 16 grade, în timp ce la Tiraspol şi Leova vor fi 18. La Comrat și Cahul maxima va ajunge până la 19 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra zece grade, iar mâine vor fi 19. În următoarele zile, potrivit meteorologilor, vor cădea ploi pe întreg teritoriul ţării. Maximele termice vor oscila între 14 și 22 de grade, iar minimile între şase şi 12.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil, iar în unele regiuni vor cădea ploi. La Madrid, termometrele vor indica temperaturi de până la 24 de grade, în timp ce la Paris, Londra şi Berlin se vor înregistra 15. La Roma sunt prognozate 21 de grade, iar în capitala Austriei va fi cu unul mai mult.

La Praga şi la Varşovia se aşteaptă 19, respectiv 17 grade Celsius. La Budapesta se anunţă 22, iar în capitala Serbiei cu unul mai puţin. La Bucureşti vor fi 20 de grade Celsius, la Atena 22, în timp ce la Ankara maxima va ajunge la 19 grade. La Kiev şi la Moscova va ploua, iar temperaturile vor ajunge până la 18, respectiv 13 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu