Ploile nu se opresc: Cum va fi vremea în următoarele zile

Embed:
Mâine, vor cădea ploi cu descărcări electrice, însoţite de grindină. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 27 de grade, iar la Tiraspol se anunţă 28 de grade. La Leova vor fi 29 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 30 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 16 grade, iar mâine se aşteaptă 27 de grade Celsius. În următoarele zile cerul va fi variabil. Ziua, termometrele vor indica până la 30 de grade, iar noaptea, se vor înregistra între 14 şi 19 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 23 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 17 grade, iar la Londra cu unul mai puţin. La Berlin şi Viena maxima va fi de 26 de grade, iar la Roma temperaturile vor ajunge la 29 de grade Celsius. La Praga vor fi valori de 24 de grade, la Varşovia şi la Budapesta 27, iar la Belgrad cu două grade mai cald. În capitala României şi la Ankara se aşteaptă 29 de grade. La Atena şi Moscova vor fi 31, iar la Kiev sunt prognozate 28 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu