Ploi slabe şi cer acoperit de nori în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil, izolat vor cădea ploi slabe. La Briceni și Soroca sunt prognozate 10 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei şi la Tiraspol se aşteaptă 12 şi, respectiv, 13 grade Celsius. La Leova termometrele vor indica 14 grade, în timp ce la Comrat şi la Cahul maxima va ajunge până la 15 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 10 grade, iar mâine vor fi 13 grade Celsius. În următoarele zile, potrivit meteorologilor, vremea se va încălzi. Maximele termice vor oscila între 13 și 24 de grade, iar minimile între cinci şi 12 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica până la 24 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 16 grade, iar la Viena cu un grad mai rece. La Londra se aşteaptă 14 grade Celsius, la Berlin 12, în timp ce la Roma vor fi 19 grade Celsius. În capitala Cehiei se anunţă 11 grade, la Varşovia şi Belgrad 14 grade, pe când la Budapesta se vor înregistra 16 grade Celsius. La Bucureşti vor cădea ploi, termometrele vor indica 13 grade Celsius. 20 de grade se anunţă la Atena şi la Ankara, iar la Kiev cu un grad mai puţin. În capitala Moscovei maximele termice vor ajunge la 24 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu