Ploi slabe şi cer acoperit de nori. Câte grade vor indica termometrele mâine

Mâine, cerul va fi acoperit de nori, iar în centrul şi sudul ţării va ploua slab. La Briceni şi Soroca se vor înregistra şapte grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei vor fi  nouă grade. La Tiraspol termometrele vor arăta zece. La Leova vor fi 11 grade, iar la Comrat şi Cahul se aşteaptă 12 grade.

În Capitală, în această noapte termometrele vor arăta patru grade, iar mâine vor fi 10. În următoarele zile sunt anunţate între opt şi 12 grade. Noaptea se vor înregistra între două şi patru grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid termometrele vor arăta 12 grade. La Paris zece, iar la Londra şapte.  La Berlin se vor înregistra şase grade. La Roma 14. La Viena sunt prognozate opt grade, iar la Praga şi Budapesta cu unul mai puţin. În capitala Poloniei vor fi cinci grade.

La Belgrad se aşteaptă nouă grade. La Bucureşti şi Ankara maxima va ajunge la 13 grade, iar la Atena se va încălzi până la 15 grade. La Kiev se aşteaptă patru grade, iar la Moscova minus unu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu