Ploi slabe cu descărcări electrice: Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine în toată ţara vor cădea ploi slabe cu descărcări electrice. Vântul va sufla slab din nord-est. La Briceni şi Soroca vor fi 24 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 26 de grade Celsius. La Tiraspol se așteaptă 27 de grade, iar la Leova termometrele vor indica 28 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 29 de grade.

În Capitală, în această noapte se așteaptă 16 grade, iar mâine vor fi 27 de grade Celsius şi ploi slabe cu descărcări electroice . În zilele următoare vremea se va menține caldă cu temperaturi de până la 26 de grade, însă sunt posibile poli slabe cu descărcări electrice.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 28 de grade. La Paris va ploua şi vor fi 22 de grade Celsius. La Londra se vor înregistra 19 grade, iar la Berlin termometrele vor indica 26 de grade Celsius. La Roma cerul va fi senin şi se aşteaptă până la 29 de grade. La Viena maxima va fi de 24 de grade, iar la Praga şi Varşovia va fi cu un grad mai puţin. La Budapesta se anunţă 25 de grade, iar la Belgrad vor fi 27 de grade Celsius. Şi la Bucureşti termometrele vor indica 27 de garde, iar la Ankara va fi cu un grad mai mult. La Atena se aşteaptă ploi cu descărcări electrice şi 31 de grade în termometre. La Kiev vor fi 25 de grade , iar la Moscova 25 în ambele capitale cerul va fi variabil.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu