Ploi puternice, vânt şi descărcări electrice. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, cerul va fi noros, iar pe arii extins vor fi ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Izolat, sunt posibile averse puternice și grindină. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 20 de grade Celsius, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol și Leova sunt prognozate 23 de grade, iar la Comrat 24 de grade. La Cahul se anunță 25 de grade.

În Capitală, în această noapte vor fi 19 grade, iar ziua 23 de grade Celsius. Duminică sunt prognozate ploi de scurtă durată. Săptămâna viitoare va începe cu maxime de de până la 24 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Roma vor fi 33 de grade Celsius, iar la Paris cu un grad mai puțin. La Madrid sunt așteptate ploi de scurtă durată și 29 de grade, iar la Londra 28 de grade. La Berlin maxima va fi de 22 de grade. La Belgrad sunt prognozate ploi cu descărcări electrice și 26 de grade. La Budapesta vor fi 23 de grade, iar la Praga cu un grad mai puțin. 21 de grade va fi maxima la Viena, iar la Varșovia 19 grade. La Atena soarele va străluci din plin și vor fi 30 de grade. La București, Moscova și Ankara sunt anunțate 26 de grade, iar la Kiev 21 de grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu