PLOI în următoarele zile. Regiunile unde vor cădea precipitaţii şi ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:
Mâine, în nordul şi centrul ţării vor cădea ploi de scurtă durată. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 25 de grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 27 de grade, iar la Tiraspol şi Leova vor fi 29. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 30 de grade Celsius.

În Capitală, noaptea se vor înregistra 17 grade, iar mâine se aşteaptă ploi şi vor fi 28 de grade Celsius. În zilele următoare la fel sunt prognozate precipitaţii. Ziua termometrele vor oscila între 29 şi 31 de grade, iar noaptea între 14 şi 19.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Paris va fi cel mai cald, termometrele vor indica 40 de grade Celsius. La Madrid, Londra şi Roma se vor înregistra 36 de grade, iar la Berlin, 33. La Viena şi Praga sunt prognozate 34 de grade. La Varşovia se aşteaptă 28, la Budapesta 30, iar la Belgrad cu două grade mai mult. În Capitala României maxima va ajunge la 28 de grade, la Atena, 32, iar la Ankara vor fi 29. La Kiev se anunţă 24 de grade, iar în capitala Rusiei va ploua, temperatura aerului nu va depăşi 22 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu