Ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 23 de grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai cald.

La Orhei maxima va fi de 25 de grade, iar pentru Tiraspol meterologii prognozează 26 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 27 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 28 de grade.

La noapte, în Chişinău vor fi 17 grade. Mâine, în Capitală vor fi 27 de grade. În următoarele zile izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice şi se vor înregistra valori de până la 28 de grade.

Mâine, în cea mai mare a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 35 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 27 de grade, iar la Londra - cu trei grade mai puţin. La Berlin mercurul din termometre va indica 26 de grade.

La Roma va fi vreme frumoasă cu 31 de grade. La Viena, maxima va fi de 29 de grade, iar la Bucureşti şi Budapesta va fi cu un grad mai cald. Pentru Belgrad meteorologii prognozează 25 de grad, iar la Praga vor 28.

În capitala Poloniei sunt anunţate 24 de grade, însoţite de precipitaţii. La Atena şi Ankara soarele va străluci din plin, iar termometrele vor arăta 37 şi respectiv 30 de grade. La Kiev şi Moscova vor fi ploi, iar temperaturile vor fi de 22 şi 29 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu