Ploi cu descărcări electrice pentru mâine. Ce surprize ne pregătește vremea pentru următoarele zile

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil, izolat sunt prognozate ploi slabe de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din sud-est, slab la moderat. La Briceni și Soroca sunt prognozate 24 de grade Celsius, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai puțin. La Tiraspol și Leova vor fi maxime de 27 de grade, iar la Comrat 25 de grade. La Cahul sunt așteptate 26 de grade.

În Capitală, în această noapte vor fi 14 grade Celsius, iar mâine 27 de grade. În weekend sunt prognozate ploi de scurtă durată cu descărci electrice. Săptămâna viitoare va începe cu cer variabil și cu maxime de până la 30 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Berlin vor fi 30 de grade Celsius. La Paris sunt prognozate 27 de grade, iar la Roma cu un grad mai puțin. La Londra se așteaptă 23 de grade, iar la Madrid va ploua și vor fi 21 de grade.

La Belgrad cerul va fi senin, iar maxima va fi de 33 de grade. La Budapesta mercurul din termometre va indica 30 de grade, iar la Viena cu un grad mai puțin. La Praga și Varșovia sunt prognozate câte 28 de grade. La Atena va fi cald până la 33 de grade, iar la București 30 de grade. La Ankara meteorologii prognozează 27 de grade, iar la Kiev 25 de grade.

La Moscova va ploua și vor 17 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu