Ploi cu descărcări electrice în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi în toată ţara sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Vântul va sufla slab din nord-est. La Briceni și Soroca se vor înregistra 23 de grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei mercurul din termometre va indica 26 de grade Celsius.

La Tiraspol şi Leova maximele vor fi de 27 de grade, iar la Comrat şi Cahul va fi cu un grad mai mult.

Pe parcursul zilei de astăzi, în Capitală vor fi 26 de grade şi va ploua cu descărcări electrice. Şi în zilele următoarele zile sunt prognozate ploi, iar maximele vor fi de 24 de grade. Abia la sfârşitul săptămânii viitoare vom scăpa de precipitaţii, iar maximele vor de 21 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va senin. La Madrid şi Viena sunt prognozate 23 de grade Celsius, iar la Berlin şi Roma va fi cu câte un grad mai puţin. La Paris mercurul din termometre va indica ziua 28 de grade.

La Londra sunt prognozate maxime de 25 de grade Celsius. La Praga şi Varşovia vor fi 21 de grade, iar la Belgrad şi Budapesta meteorologii anunţă până la 27 de grade Celsius. La Bucureşti sunt anunţate temperaturi de 28 de grade Celsius şi ploi. La Ankara mercurul din termometre va indica 19 grade. La Kiev vor fi maxime de 23 de grade, ia la Atena va fi cu un grad mai mult. Pentru Moscova sunt prognozate 17 grade şi ploi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu