Ploi cu descărcări electrice în nordul țării. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în nordul ţării va ploua cu descărcări electrice. În raioanele de sud, însă, vremea va fi frumoasă. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 29 de grade. Pentru Tiraspol meterologii au prognozat 30 de grade. La Leova termometrele vor indica 31 de grade, iar la Comrat şi Cahul, 32.

La noapte, în Capitală vor fi 18 grade Celsius. Pe parcursul zilei de mâine, în Chişinău se vor înregistra 30 de grade. În următoarele zile, maximele vor urca până la 31 de grade, iar izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice.

Mâine, în Europa vremea va fi instabilă. La Madrid cerul va fi senin şi se vor înregistra temperaturi de 36 de grade. Iar în capitala Franţei vor fi, 32 de grade. La Berlin, Londra şi Roma meteorologii prognozează maxime de 30 de grade Celsius. La Viena va ploua, iar mercurul din termometre va indica 27 de grade.

La Praga, Varşovia şi Budapesta sunt anunţate maxime de 28 de grade Celsius. La Bucureşti vor fi cu două grade mai puţin şi va ploua cu descărcări electrice. La Atena sunt anunţate 38 de grade, iar la Ankara 30. La Kiev va fi înnorat şi maximele nu vor depăşi 24 de grade, iar la Moscova va ploua cu descărcări electrice şi se vor înregistra 23 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu