Ploaie torenţială în Capitală! Un copac a căzut peste o maşină pe strada Ismail (VIDEO)

Embed:

Ghinion pentru un şofer din Capitală. În urma ploii torenţiale din această după-amiază, un copac a căzut peste maşina acestuia. S-a întâmplat pe strada Ismail. 

Bărbatul ne-a declarat că a anunţat poliţia şi pompierii şi aşteaptă ca aceştia să intervină. 

PUBLIKA.MD aminteşte că în urma ploii abundente, mai multe străzi s-au transformat în adevărate râuri. Pe strada Uzinelor apa a ajuns la aproximativ un metru înălţime.

Tot în această zonă, apa a blocat intrarea într-o alimentară, iar oamenii au fost nevoiţi să înoate prin gunoaie.

Meteorologii au emis pentru următoarele două zile cod galben de averse însoțite de descărcări electrice. Avertizarea a intrat în vigoare de astăzi. 

O situaţie critică este prognozată începând de astăzi până pe data de 30 iunie, ora 18:00, când cantitatea de precipitaţii ar putea ajunge, în unele regiuni, între 15-25 l/m2 în 12 ore.

Specialiştii atenţionează că ploile, pe alocuri, vor fi însoţite de grindină, iar vântul va avea o viteză de peste 70 de kilometri pe oră. 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu