Ploaie de goluri la turneul amical ”International Champions Cup”. Tottenham Hotspur a dispus cu 4-2 de Paris Saint-Germain la Orlando

Embed:

Ploaie de goluri la turneul amical ”International Champions Cup”. Tottenham Hotspur a câştigat cu 4-2 partida cu Paris Saint-Germain, disputată în oraşul american Orlando. Francezii au ajuns în avantaj în minutul 6 prin golul lui Edinson Cavani, însă Tottenham a restabilit echilibrul printr-o execuție fabuloasă reuşită de Christian Eriksen.

Englezii au preluat apoi conducerea în minutul 18, când Eric Dier a profitat de o eroare stupidă comisă de portarul Kevin Trapp. Totuși, cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate datorită golului înscris de argentinianul Javier Pastore.

La începutul reprizei secunde parizienii au rămas în zece oameni , atunci când Trapp a fost eliminat. Până la final Tottenham a mai punctat de două ori prin Toby Alderweireld şi Harry Kane și a cîștigat detașat partida.

Într-un alt meci din cadrul seriei ”International Champions Cup”, Barcelona s-a impus la New Jersey cu 2-1 în faţa lui Juventus Torino, grație unui veritabil ”recital” dat de Neymar Junior.

Brazilianul a marcat ambele goluri ale formației catalane, iar pentru ”La vecchia Signora” a înscris Giorgio Chiellini, cu capul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu