PLOAIA a făcut PRĂPĂD la Bălţi: Zeci de apartamente INUNDATE, iar pe unele străzi apa a ajuns până la genunchi

Embed:

Aproximativ 40 de familii dintr-un bloc din oraşul Bălţi s-au trezit cu apartamentele inundate în urma ploii de ieri. Locatarii susţin că de vină este Primăria municipiului care nu a încheiat lucrările de reparaţie a acoperişului. 

"Apa era în casă, până la glezne. Am copil de doi ani, nu știu ce să fac, unde să-l culc idee nu am", a spus un locatar.

"Totul curgea. Strângeam apa, dar nu reușeam, deoarece cum era afară, așa era și în interior. Mama a dormit la etajul 4, iar noi în camera cealaltă", a menţionat o femeie

Locatarii spun că au ajuns în această situație din cauza Întreprinderii municipale care gestionează blocul. Muncitorii au început lucrările de reparație a acoperișului încă anul trecut, dar nu le-au dus până la capăt. După cele întâmplate angajații întreprinderii au venit la fața locului, dar doar pentru a examina situația.

"Vom face găuri, vom lua măsuri și vom lucra", a precizat Mihail Sudacov, angajat la Gospodăria Locativ Comunală din Bălți.

Iar locuitorii de pe bulevardul Victoriei din Bălţi cu greu au putut ajunge aseară în locuințele lor din cauza căilor de acces inundate.

Majoritatea au fost nevoiți să meargă prin apa care le ajungea mai sus de genunchi:

"Am ieșit să scot mașina și toată era în apă. E o problemă mare. Cui să te plângi, cui să-i spui? Nu știm".

"Destul de greu. – Cum ați ajuns până aici? – Greu. Alergând. Cu pantalonii suflecați".

"E imposibil de trecut, măcar să îţi iei o barcă și vâslește. Nu demult apa ajungea până la bloc".

Meteorologii au prognozat ploi slabe până luni.

Citeşte şi: POTOP pe o stradă din Bălţi din cauza PLOII ABUNDENTE. Mașinile circulă cu dificultate (VIDEO)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu