PLOAIA a făcut PRĂPĂD în Capitală: Străzi şi subsoluri inundate, crengi şi fire electrice rupte

Embed:

Ploaia de ieri a făcut prăpăd pe unele străzi din Capitală. Mai multe drumuri au fost inundate, iar circulaţia a fost blocată. Cea mai gravă situaţie a fost în sectoarele Botanica și Ciocana, unde apa a ajuns în subsolurile blocurilor de locuinţe, iar vântul a rupt crengi şi fire electrice.

Din cauza unei pene de curent, mai multe troleibuze care circulau pe bulevardul Decebal au rămas blocate.

"Nu este energie electrică și din cauza asta staționăm", a spus şoferul unui troleibuz.

"Ce să mai stăm...Am auzit că nu e lumină și am rugat șoferul să ne deschidă ușile și...pe jos, căci așa suntem învățați...", a afirmat o pasageră.

"Înțelegem...ce să facem? Iata a fost vreo avarie și este ieșire din situație...Se poate de mers pe jos", a punctat o altă pasageră.

Citeşte şi: RUPERE DE NORI în Capitală. Mai multe străzi au fost inundate, iar maşinile "plutesc" prin şuvoaie de apă (VIDEO)

Muncitorii de la Spații Verzi au curăţat drumurile blocate din cauza cregilor căzute pe marginea carosabilului. Cea mai afectată a fost strada Zelinski.

"Patru cazuri au fost cele mai grave, mai avariate în ceea ce ține de arbori", a menţionat un responsabil de la Spatii Verzi.

"Casa noastră e aici. Acest copac are deja 70 de ani. Tulpina este putredă în interior. Am scris autorităților, dar nu ne-au răspuns", a subliniat un locatar.

"Nu e prima dată. Anul trecut un copac a căzut în partea aceasta. Problema nu a fost rezolvata. E aproape de casă și ar putea să cadă în... apartament", a explicat o locatară.

Autoritățile au intervenit pentru pomparea apei din unele beciuri și subsoluri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu