Pliante cu mesajul "Nu poporu-i vinovat, că Năstase e pișat", aruncate pe bulevardul Ștefan cel Mare (FOTO)

După boxele cu scutece pentru Andrei Năstase, pe bulevardul Ștefan cel Mare au apărut pliante adresate lui Andrei Năstase. În poză apare el cu pantalonii uzi. Mai mult, pe pliante este un mesaj adresat susținătorilor liderului platformei Demnitate și Adevăr, pe care scrie: "Nu poporu-i vinovat, că Năstase e pișat!".

Amintim că, astăzi, în Capitală au apărut mai multe boxe pe care este scris şi un mesaj: Fă un bine dacă vrei, dă-i un scutec lui Andrei.

Boxele au fost instalate în fața sediului vechi al Președinției, vizavi de Parlament. Acțiunea i-a deranjat pe organizatorii protestului programat în fața Parlamentului. Înfuriați, aceștia au distrus boxele, iar scutecele le-au aruncat într-un sac.

Protestatarii s-au arătat deranjați și de faptul că sunt filmați.

Recent, după ce liderul Platformei Demnitate şi Adevăr a fost surprins ud la pantaloni în timpul protestelor din data de 20 iulie, câţiva tineri au mers la sediul formațiunii sale cu un pachet de scutece. Activiştii spun că şi-au dorit să i-l ofere în dar, pentru ca Andrei Năstase să evite în viitor situaţiile jenante similare.

Glumele pe seama lui Andrei Năstase nu s-au oprit aici. cineva a dus la sediului Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr un vas de toaletă. "Cadoul" a fost personalizat. Pe el era un abţibild cu mesajul "În WC Andrei, nu în pantaloni".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu