PLDM şi-a început, oficial, campania electorală pentru alegerile parlamentare din noiembrie. "Viitorul ţării este în UE!"

Embed:

Partidul Liberal Democrat din Moldova a început, oficial, campania electorală pentru alegerile parlamentare din noiembrie. Evenimentul de lansare s-a desfăşurat în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde liderii PLDM au reiterat că viitorul ţării este în Uniunea Europeană.

Liderul PLDM, Vlad Filat, le-a vorbit oamenilor despre planul de dezvoltare a ţării până în 2020, elaborat de formaţiunea pe care o conduce. Printre obiectivele documentului sunt modernizarea sistemului educaţional, combaterea corupţiei, majorarea numărului locurilor de muncă şi integrarea Moldovei în UE.

"Trebuie să-i dăm Moldovei mijloacele de a creşte şi de a prospera. Noi avem un plan pentru Moldova, Planul 2020. Dar, vă rog să vă detaşaţi acum de cuvinte. Nu trebuie să pretindem că în câţiva ani, prin realizarea unei lungi liste de măsuri, toate problemele vor fi rezolvate. Planul 2020 ne arată direcţia pentru ţara noastră", a declarat Filat.

La rândul său, prim-vicepreşedintele formaţiunii Iurie Leancă a menţionat că lupta pentru o Moldovă europeană şi prosperă trebuie dusă până la capăt.

"Fiecare cetățean își dorește un loc de muncă bine plătit, își dorește o justiție echitabilă și corectă, părinții doresc pentru copii lor acces la o educație de calitate. Pentru a restabili încrederea societății lucrurile nu mai pot rămâne așa cum au fost până nu demult. Noi avem nevoie de o Moldovă care să arate cu totul și cu totul altfel, noi trebuie să ne curățăm de moloz", a punctat Leancă.

Decizia privind desfăşurarea alegerilor parlamentare în data de 30 noiembrie a fost adoptată de Parlament în luna mai. Aceasta va intra în vigoare la mijlocul lunii septembrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu