PLDM-istul Alexandru Bujorean CRITICĂ în versuri binomul PAS-PPDA

Embed:

 Binomul PAS-PPDA este criticat şi în... versuri. Vice-președintele Partidului Liberal Democrat Alexandru Bujorean le-a dedicat liderilor PAS-PPDA o poezie prin care le solicită acestora să nu descon-sidere persoanele care vor să candideze independent pentru fotoliul de deputat.

Totodată, Bujorean le cere Maiei Sandu și lui Andrei Năstase să-și retragă candidatul de pe circumscripția numărul 41 din Leova, acolo unde are de gând şi el să concureze la alegerile din 24 februarie.

Alexandru Bujorean s-a arătat deranjat că liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat recent că la scrutinul din 24 februarie nu își au locul candidații independenți, pentru că ei sunt afiliați partidelor politice.

"Ați venit voi, filtre sacre și întrebați de-al cui oi fi eu? Că de n-are vreo slugă sau vreo siglă băiatul, atunci sigla i-o punem de rău", a declarat Alexandru Bujorean, vicepreședintele PLDM.

Liberal-democratul a îndemnat liderii binomului PAS-PPDA să retragă candidatura lui Vladimir Putregai, pentru că nu are nicio șansă să câștige pe circumscripția de la Leova.

"Vă rog, să găsiți acul minții ascuns într-un stog. Să dați într-o parte și filtrul și blatul și să vă retrageți acum candidatul", a menționat Alexandru Bujorean, vicepreședintele PLDM.

Acum câteva zile, Angela Istrate, avocatul liderului organizației teritoriale PPDA la Ungheni, Gheorghe Petic, acuzat de viol, a scris că este intimidată și atacată de susținătorii binomului Sandu-Năstase cu scopul de a o obliga să-și retragă candidatura de pe circumscripția Ialoveni, în favoarea membrului PPDA Liviu Vovc. Istrate a menționat că nu poate înțelege politica inechitabilă a binomului PAS-PPDA care, prin bloggerii săi, încearcă să o discrediteze. Iar Viorel Savva, un moldovean stabilit la New York, care a anunțat că va candida pe circumscripția SUA, Canada, i-a sugerat lui Andrei Năstase că trebuie să respecte pluralismul de opinii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu