PLDM îl avertizează pe Mihai Ghimpu cu eliminarea din sala de şedinţe a Parlamentului

Embed:

Preşedintele fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ, l-a avertizat pe deputatul liberal, Mihai Ghimpu, că ar putea fi eliminat din sala de şedinţe pentru utilizarea insultelor la adresa colegilor.

Preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, a chemat la calm deputaţii. "Parlamentul nu e o adunătură de oameni fără gândire. Nu suntem o mașină mecanică de vot. Trebuie să venim cu opinii și păreri, însă, acestea trebuie să fie calme și echilibrate", a declarat Lupu.

Declaraţiile au fost făcute în contextul în care Mihai Ghimpu şi Veaceslav Ioniţă şi-au adus acuzaţii reciproce în legătură cu eroarea ce s-a strecurat în legea cazinourilor. Ghimpu şi Ioniţă şi-au dat întâlnire în judecată.

"Cer ca această problemă să fie rezolvată odată pentru totdeauna şi să fie creată o comisie care să stabilească exact ce s-a întâmplat. Dacă Ghimpu consideră că este ceva, să-şi depună imunitatea şi să mergem în instanţă", a declarat în plenul Parlamentului preşedintele Comisiei economie, buget şi finanţe, Veaceslav Ioniţă.

"Indiferent ce va spune comisia de anchetă, se vede că membrii ei nu vor să iasă adevărul la suprafaţă.  Ioniţă este de la PLDM, eu oricum am să fac demers la Procuratură, acolo o să vedem cine este viniovat. Eu am să accept să-mi fie ridicată imunitatea fără votul Parlamentului, trebuie să-i fie ridicată şi lui Ioniţă, să stea acolo la închisoare şi să se gândească cum se fac milioanele", a declarat în replică Mihai Ghimpu.

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu