PLDM cu ochii în patru: Nu ne vom lăsa folosiţi pentru ca PCRM să revină la guvernare

Embed:

"Moldova este mai importantă decât miza unui partid. Am cedat tot ce a fost nevoie pentru a forma AIE 2. Am oferit mai multe funcţii, dar asta nu înseamnă că vom ceda interesul naţional al ţării." Declaraţiile au fost făcute de către liderului PLDM, Vlad Filat.

Preşedintele liberal-democraţilor susţine că partidul din care face parte nu va accepta niciodată să fie folosit pentru revenirea comuniştilor la putere.

"Luni întregi s-a vorbit despre harbuz, despre Alianţa PLDM-PCRM, pentru a-i masca pe cei care negociau cu adevărat cu PCRM. Acei care au organizat manipularea dată sunt acum la uşa lui Voronin. De ce credeţi că partenerii ţin în secret numele comuniştii care vor vota pentru Lupu? Pentru ca să nu ofere surprize oamenilor din Moldova, să nu fie o afacere dubioasa după o schemă cunoscută. Vom fi foarte prudenţi", a menţionat Filat.

De asemenea, liderul PLDM a spus că activează doar pentru a păstra AIE şi a nu pierde vectorul european. "Scopul nostru nu este doar să stăm la putere, nu putem intra în aventuri. Noi vom participa la actul guvernării atâta timp cât vom putea să punem în aplicare proiectul nostru politic, chiar dacă suntem sabotaţi şi de partenerii de Alianţă", a explicat Vlad Filat. Acesta a punctat şi faptul că nu a venit la putere pentru funcţii, ci pentru a oferi oamenilor o viaţă mai bună.

Preşedinte liberal-democraţilor a ţinut să menţioneze că deşi au fost atacaţi de nenumărate ori, PLDM demonstrează în fiecare zi că este un partid puternic.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu