Platon ameninţă să se plângă pe Chirtoacă judecătorilor ruşi

Embed:

Veaceslav Platon respinge acuzaţiile primarului Capitalei, Dorin Chirtoacă şi avertizează că se va plânge intanţelor de judecată din Federaţia Rusă, al cărei cetăţean este în prezent. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Ţara lui Dogaru. Chirtoacă a declarat, azi, la şedinţa Primăriei, că întreprinderea municipală Termocom ar fi supusă unui atac de tip raider, iar autorul acestuia ar fi Veaceslav Platon.

Platon a declarat că nu îi rămâne decât să se adreseze instanţelor ruse, pentru a-şi căuta dreptatea. Asta deoarece prin acuzaţiile aduse la adresa sa, Dorin Chirtoacă i-ar păta bunul nume.

Fostul deputat AMN a declarat că nu înţelege care este scopul urmărit de edilul Capitalei, dar că l-a respectat în trecut şi îl respectă în prezent, la fel ca şi pe unchiul său, Mihai Ghimpu, precizând că a avut relaţii bune cu cel din urmă sau cel puţin aşa credea. El a adăugat, însă, că Dorin Chirtoacă a transformat Chişinăul într-o groapă de gunoi, iar acum caută un ţap ispăşitor.

Platon susţine că nu mai are nicio afacere în Republica Moldova, deoarece este imposibil să dezvolţi şi să menţii afaceri aici în condiţiile unei astfel de presiuni. Totodată, fostul deputat a declarat că la fel ca şi acuzaţiile care i-au fost aduse în trecut, învinuirile de azi ale lui Dorin Chirtoacă  se vor dovedi a fi nişte minciuni.

Anterior, fostul deputat AMN Veaceslav Platon a fost implicat în mai multe scandaluri de preluare frauduloasă a unor companii din Moldova, Ucraina şi Rusia. De fiecare dată, acesta a negat acuzaţiile.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu