Platforma "DA" și enigmele mai vechi din politica moldovenească. Discuții aprinse la Fabrika (VIDEO)

"Investigaţiile portalului de ştiri today.md, privind legăturile dubioase ale Platformei "Demnitate şi Adevăr" cu fugarul Victor Ţopa, lămuresc o serie de enigme mai vechi din politica ţării noastre. Cel mai grav este însă faptul că oamenii care au promis să aducă dreptatea şi adevărul în Moldova au înşelat aşteptările oamenilor".

Declaraţiile au fost făcute aseară de către invitaţii emisiunii Fabrika.

"Putem vorbi despre o conectare foarte periculoasă a unor cercuri politice şi de afaceri de la noi la reţeaua criminală internaţională. Măcar pe această cale acest mic şi insegnifiant stat totuşi se manifestă pe plan global", spune editorialistul Petru Bogatu.

Investigaţia jurnalistică a stârnit discuţii aprinse între invitaţii emisiunii. Aceştia au dezvăluit mai multe informaţii despre legăturile dintre Platforma "DA" şi politica moldovenească.

"Domnul Platon a recunoscut în public că a contribuit la o campanie electorală a domnului Urecheanu la care a venit cu cu un milion de dolari. Domnul Platon a spus-o şi există pe undeva înregistrarea acestei afirmaţii a domniei sale", a menționat jurnalistul Victor Nichituș.

"A mai existat o dispariţie a unui şofer de la o companie de aviaţie şi un inginer mecanic de la departamentul de reparaţii şi testări tehnice din cadrul Aviaţiei Civile", a conchis analistul politic Victor Gurău.

Autorul investigaţiei afirmă că demnitatea și adevărul pentru liderul Partidului "DA", Andrei Năstase sunt doar cuvinte pentru a minți poporul și a scoate oamenii în stradă. În realitate, este o sursă bună de venit pentru familia sa.
 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu