Platforma DA are un nou vicepreşedinte

Embed:

Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” va crea Asociația primarilor și a consilierilor aleși în urma scrutinului din octombrie-noiembrie 2019. Decizia a fost luată, duminică, 17  noiembrie, în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al PPDA.

„Noi vom fi principalul avocat al descentralizării și autonomiei locale din Republica Moldova. Vom munci pentru ca orașele și comunele noastre să se poată dezvolta și autodezvolta. PPDA garantează sprijinul său proiectelor de dezvoltare și continuare a înfrățirilor cu alte colectivități locale din România dar și din Europa”, a declarat președintele PPDA, Andrei Năstase.

În cadrul ședinței, printre priorităţile trasate de PPDA au fost menţionate: continuarea investigației furtului miliardului și recuperării banilor, revizuirea legii ce pune achitarea miliardului pe umerii cetățenilor, continuarea reformei justiției și curățirea sistemului de elemente infracționale atât în Procuratură, cât și în sistemul judecătoresc.

Totodată, PPDA își propune să promoveze proiecte sociale pentru cei care trăiesc la limita sărăciei, în susținerea producătorilor autohtoni, combaterea contrabandei și altor scheme ilicite de import, demonopolizarea economiei, dezvoltarea sectorului agroindustrial și micului business.

În aceeaşi şedinţă, Consiliul PPDA l-a ales în funcţia de vicepreşedinte al formaţiunii pe fostul ambasador al Moldovei în SUA, actualul deputat ACUM, Igor Munteanu. 

În afară de acesta, alți șase membri dețin funcția de vicepreședinte al formațiunii: Alexandru Slusari, Inga Grigoriu, Liviu Vovc, Aliona Mandatii și Serghei Cataranciuc.  

 

loading...

Lasă un comentariu