PLÂNGE PUŞCĂRIA după el! Un bărbat din Anenii Noi, REŢINUT pentru exploatarea sexuală a trei minore (VIDEO)

Embed:

Întreţinea relaţii sexuale cu trei minore, iar acum îl aşteaptă ani grei de puşcărie. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani, domiciliat în Anenii Noi, care este suspectat de exploatare sexuală.

În urma investigaţiilor desfăşurate de oamenii legii, s-a stabilit că bărbatul,timp de un an, întreținea rapoarte sexuale cu trei minore cu vârsta de 11, 14 și 15 ani, ce fac parte din categoria familiilor vulnerabile

Pentru a-și atinge scopul său criminal, bărbatul identifica potențialele victime din mediul social-vulnerabil, le recruta prin înşelăciune şi abuz de poziţie de vulnerabilitate, totodată, le  procura cadouri de preț și le acorda mijloace financiare.

Concomitent, în cadrul investigațiilor s-a stabilit, că suspectul în perioada anului 2015, prin înșelăciune obținând acordul părinților la una din victime, s-a  deplasat în Federația Rusă, regiunea Tiumeni, unde la fel a fost supusă abuzului sexual.

 La moment, infractorul a fost reţinut pentru 30 de zile.  Dacă bărbatului i se demonstra vinovăția, acesta riscă  închisoare de la 3 la 7 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu