Planeta fierbe înaintea celui mai mare derby al globului

Embed:

Fierbe planeta înainte de duelul "extratereştrilor" şi "galacticilor"! Cele mai mari cluburi de fotbal din lume, Real Madrid şi Barcelona se vor bate duminică pe Santiago Bernabeu, într-un meci care va decide în mare parte soarta titlului în Spania. Cu câteva zile înainte de El Clasico, reprezentanţii celor două echipe au început duelul declraţiilor.

Barcelona a început pregătirile pentru cel mai important meci din acest sezon în Campionatului Spaniei. Jucătorii catalani sunt conştienţi că au nevoie doar de victorie în meciul cu rivala de moarte Real Madrid.

"Mai mult ca niciodată trebuie să controlăm balonul în această partidă. Dacă nu vom reuşi acest lucru, atunci ne va fi greu, deoarece avem un adversar care este în formă maximă. Deci, suntem obligaţi să jucăm doar pentru victorie", a declarat jucătorul echipe Barcelona Andres Iniesta.

Real Madrid ocupă prima poziţie în Primera Division, în timp ce Barcelona este doar pe locul trei, la o diferenţă de patru puncte. O eventuală victorie a echipei lui Gerardo Martino ar apropia catalanii la un punct de "galactici".

"Cred că suntem într-o formă bună şi avem speranţe mari înainte de acest meci. Ştim că va fi o partidă dificilă pentru că vom juca împotriva unei echipe de valoare. După meciul tur, Real şi-a îmbunătăţit calitatea jocului. Vom încerca să dăm tot ce avem mai bun. Pentru ca să batem Barcelona trebuie să fim pregătiţi sută la sută", a menţionat antrenorul lui Real, Carlo Ancelotti.

Meciul dintre Real Madrid şi Barcelona va avea loc duminică cu începere de la ora 22 pe stadionul Santiago Bernabeu. În partida tur, care s-a jucat toamna trecută la Madrid, Barcelona s-a impus cu 2-1.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu