Plahotniuc: Familiile care au venituri mai mici de 2.000 de lei, vor beneficia de un ajutor în perioada rece a anului, în valoare de 350 de lei

Familiile care au venituri mai mici de 2.000 de lei, vor beneficia de un ajutor mai mare pentru perioada rece a anului, în valoare de 350 de lei.  Anunțul a fost făcut de peședintele PDM, Vlad Plahotniuc, în cadrul briefing-ului săptămânal al PDM.  

Compesația pentru căldură se majorează de la 315 lei, la 350 de lei și va fi ridicată din decembrie pentru luna noiembrie.

"Un alt subiect social, discutat astăzi împreună cu colegii, este ajutorul pentru perioada rece a anului, mai exact, aici vorbim despre compensațiile care se dau pentru achitarea căldurii, compensații, pe care am decis sa le majorăm cu circa 12%.

Până acum, aceste compensații erau acordate familiilor care aveau veniti de până la 1.600 de lei, iar din acest an, îl vor primi toate familiile, cu un venit mai mic de 2,000 de lei lunar.

Așadar, toate familiile cu venituri de până la 2.000 de lei vor primi lunar compensație de 350 de lei lunar, timp de 5 luni, pentru lunile noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie și martie", a spus președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu