Plahotniuc cere reprezentanților PDM să renunțe la discursuri și să îi asculte mai mult pe oameni atunci când merg în teritoriu

Embed:

Vlad Plahotniuc cere reprezentanților PDM să renunțe la discursuri și să îi asculte mai mult pe oameni atunci când merg în teritoriu.

Astfel, în cadrul unui briefing de presă, președintele Partidului Democrat din Moldova a evidențiat un nou principiu a PDM de a lucra cu oamenii și anume: de a le asculta problemele, de a le răspunde la întrebări și de a veni cu propuneri spre rezolvarea acestora.

"Astăzi, împreună cu colegii am luat decizia, ca întâlnirile noastre cu oamenii în teritoriu să decurgă după un nou principiu, astfel, încât cetățenii să fie nemijlocit implicați în prioritatea agendei guvernamentale.
 
Pentru asta, deputații noștri, reprezentanții noștri în instituții, vor merge în fața cetățenilor NU să țină discursuri lungi, ci să-i asculte, să răspundă la întrebări și să preia problemele și propunerile oamenior pentru a fi incluse în agenda noastră.

După ce vor fi colectate aceste probleme și propuneri, o echipă a Partidului le va analiza și le va transmite instituțiilor abilitate spre rezolvare și implementare", a spus Vlad Plahotniuc.

De asemenea, oficialul a încurajat oamenii să profite de această ocazie și i-a îndrumat să vorbească despre problemele cu care se confruntă, astfel încât PDM să vină cu soluții concrete în rezolvarea acestora.
 
"Așa că, stimați cetățeni, vă încurajez să profitați de prezența colegilor din Partidul Democrat în teritoriu, să le expuneți problemele care vă frământă și să le înaintați propunerile pe care le considerați de cuviință.
 
Suntem siguri că datorită apropierii noastre consecvente de cetățeni, suntem siguri că ei vor putea face diferența dintre un partid, care merge direct la oameni, și alte partide, care preferă să facă demagogie și scandaluri la televizor și pe Facebook", a spus președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu