Plăcuțele de înmatriculare NEOBIȘNUITE vor fi obținute doar în licitații DETALII

Embed:

Cei care vor plăcuţe de înmatriculare neobişnuite vor trebui să participe la licitaţii. Declaraţia a fost făcută de ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Pavel Filip, care a fost invitat la emisiunea Fabrika. Oficialul a menţionat că preţul pentru aceste plăcuţe deosebite pot ajunge până la 18 mii de lei. 

Potrivit ministrului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, din 1 aprilie au fost eliberate peste 70 de plăcuţe de înmatriculare cu o combinaţie de trei litere şi o cifră.

"Acum se elaborează acest regulament, va fi preţul de start şi în continuare banii încasaţi sub preţul de start, vor fi ori utilizaţi pentru caritate, pentru orfelinate, case de copii sau pur şi simplu vor fi vărsaţi în bugetul Republicii Moldova", a declarat ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Pavel Filip.

Tot în cadrul emisiunii Fabrika, ministrul a vorbit şi despre falsificarea paşapoartelor şi buletinelor de identitate moldoveneşti.

"Sunt cei care vând paşapoarte dar cei care vor să-şi cumpere nu au decât să plătească aceşti bani, pentru că nu-i va servi pe mult timp acest act de identitate fie buletin sau fie paşaport paşaport", a mai spus ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

Pavel Filip a menţionat că documentele de identitate falsificate nu pot fi folosite, pentru că acestea sunt depistate uşor la frontieră.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu