Plăcuţele cu numele deputatelor Marina Tauber şi Reghina Apostolova, scoase de pe uşa birourilor din Parlament

După ce ieri Marina Tauber şi Reghina Apostolova au fost reţinute, astăzi, de pe uşa birourilor lor din Parlament au fost scoase plăcuţele pe care era indicat numele deputatelor din partidul Şor.

"Astăzi, în mod clar, la ordinul preşedintelui Parlamentului, de pe uşa birourilor din Legislativ au fost scoase plăcuţele cu numele deputaţilor noştri. Se pare că pe autorităţi le sperie chiar şi numele femeilor cinstite, care spun adevărul de la tribuna Parlamentului şi protejează poporul", se menţionează într-o postare pe Facebook a partidului Şor.

PUBLIKA.MD aminteşte că deputatul din partea Partidului "Şor", Reghina Apostolova, a fost spitalizată noaptea trecută, fiind supravegheată de ofiţerii CNA. Potrivit avocatului ei, acesteia i s-a făcut rău în timpul audierilor şi a fost luată de o ambulanţă chiar de la sediul Procuraturii Anticorupţie. Iar colega sa, Marina Tauber, şi-a petrecut noaptea în izolatorul CNA.

Procurorii au decis reţinerea pentru 72 de ore a Marinei Tauber și Reghinei Apostolova, după ce acestea au fost lipsite de imunitate parlamentară. Informaţia a fost confirmată de Eduard Varzari, şeful interimar al Procuraturii Anticorupţie.

Cei doi deputaţi din partea Partidului "Şor" sunt cercetaţi penal pentru că ar fi fost implicaţi în frauda bancară. Imunitatea le-a fost ridicată cu voturile a 56 de deputaţi, la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu