Plăceri simple de care am uitat cu toţii. Cum să te bucuri de fiecare moment al zilei

Lumea agitată în care trăim ne face să uităm de micile plăceri ale vieţii, ajungem să ne plafonăm şi să uităm complet de ceea ce ne face cu adevărat fericiţi. Haideţi să ne amintim împreună care sunt lucrurile care ne-ar putea transforma o zi normală într-una extraordinar de frumoasă, scrie perfecte.ro.

Cafeaua de dimineaţă. Pe lângă trezitul de dimineaţă, care este cel mai mare duşman al celor care muncesc, ceaşca de cafea te poate ajuta să visezi şi să te gândeşti într-un mod pozitiv la ceea ce urmează în ziua respectivă. Cele 20 de minute de dimineaţă îţi pot transforma complet ziua într-un zâmbet larg şi sincer.

Traseul. Drumul spre serviciu sau dinspre locul de muncă spre casă te poate ajuta să-ţi limpezeşti mintea şi să fii eficientă toată ziua sau pur şi simplu să uiţi de stresul de care au avut parte în ziua respectivă.

Râsul. Nu subestima puterea unui râs cu poftă. Dacă reuşeşti să râzi până te ţii cu mâinile de stomac, te poţi elibera de stres, poţi avea parte de un somn liniştit şi îţi poate construi un sistem imunitar de neinvins.

Un loc liniştit. Cu siguranţă că treci prin locuri publice fără măcar să-ţi dai seama. O bancă în parc sau scările unei clădiri pot deveni cele mai relaxante zone pentru a merita o oprire şi a privi pur şi simplu la oamenii de pe strada, numai pentru un moment.

Melodiile preferate. Ascultarea melodiilor preferate te poate relaxa şi îţi poate creşte imediat eficienţa în activităţile pe care le ai de îndeplinit.

Familia şi prietenii. Foloseşte tehnologia într-un mod productiv. Un simplu apel către persoanele dragi îţi poate oefri confortul de care nici nu-ţi dădeai seama ca ai nevoie.

Poftele. Fie că e vorba de îngheţată, de gumă de mestecat sau de alte lucruri pe care îţi face plăcere să le mănânci este în regulă să-ţi iei o pauză pentru un moment dulce. În loc să te simţi vinovată, savurează şi iubeşte fiecare înghiţitură- meriţi!

Apusul. Este ceva care îţi oferă echilibru interior. În timp ce unii dintre noi se grăbesc să-şi termine sarcinile de la serviciu sau servesvc cina, planeta ne ofera un mare cadou - un moment de o frumuseţe rară.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu